organiseren
Surfers willen de ideale golf voor zichzelf, totdat je merkt dat een golf weggeven ook echt kicken is!
Hoe vaker je als deelnemer het water op gaat met surftherapie des te meer ervaring je krijgt in het surfen. Surfers zijn competitief en willen de beste golf en de beste ride. Daarnaast is surfen broederschap, na eerst de adrenaline en de kick is het heerlijk na afloop samen te komen en ervaringen te delen, Vaak begint daar het moment dat meer ervaren surfers kennis gaan delen en hierdoor anderen te helpen en motiveren de volgende keer verder te gaan. Zo kan het zijn dat een aantal deelnemers in staat zijn anderen te gaan ondersteunen en onderdeel gaan worden van de begeleiding. Op deze manier geef je je ervaring en die mooie golf weg, hoe fijn is dat!


Organisatie binnen de surfkliniek
Binnen de surfkliniek is veel te doen. Het draait niet alleen om surfen maar ook het verblijf, planning van de activiteiten en therapie is heel belangrijk. Daarnaast moet de catering goed in orde zijn en moet alles netjes blijven. Naast het surfen zijn nog tal van andere activiteiten mogelijk welke opgepakt kunnen worden. De groep die op dat moment aanwezig is zal geactiveerd worden om deze organisatie taken binnen hun mogelijkheden op te pakken. Als er organisatietalenten tussen zitten zullen deze gestimuleerd worden dit vooral op te pakken en anderen te stimuleren mee te doen. Op deze manier wordt het kamp zelfvoorzienend en kan op een ongedwongen manier werkervaring opgedaan worden.

surftherapie store

De surftherapie store richt zich naast surftherapie gadgets op alles wat je nodig hebt om als je eenmaal de smaak te pakken hebt verder te gaan met de surfsport. Er zullen diverse boards beschikbaar zijn om uit te proberen (als een soort testcentrum), Mocht het board bevallen kan deze aangeschaft worden tegen scherpe inkoop prijzen. Daarnaast zijn er diverse wetsuits te koop die makkelijk aan en uit te trekken zijn. De collectie beachwear zorgt voor een totaal pakket in de winkel. De plannen zijn om deze winkel een mobiel karakter te geven zodat bij ieder surftherapie event deze aanwezig kan zijn.

En wat een mooie werkervaringsplek is dit!