KoM OP DE KOFFIE

Mocht je interesse hebben in dit project neem dan graag met ons contact op. Wij zorgen voor de koffie en het strand, en praten wij graag over de mogelijkheden wat het Surftherapiecentrum kan bieden. Wij zijn volop in ontwikkeling. Wat voorp staat is dat wij vraag gericht werken en niet uit zijn op winst. In de statuten is daarom ook vastgelegd dat er geen winstuitkering plaats vindt en de clientenraad een grote stem heeft op de inhoud. Aan de professionals de uitdaging om de wensen te realiseren.

Bedrijven die te maken hebben met ziekteverzuim (wegens Long Covid) en/ of personeelstekorten hebben kunnen wij goed helpen aan gemotiveerd personeel. Wist u dat het merendeel van onze deelnemers (ook die inmiddels een uitkering hebben) na ons programma weer aan het werk gaat? Het risico op terugval is zeer klein omdat wij een heel preventieplan meeleveren. Wij blijven altijd betrokken bij het proces van herstel en preventie. De motivatie van al onze deelnemers is ongekend hoog . Betere werknemers kan je niet wensen.

Contactformulier


Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vraag te bespreken.

Surftherapiecentrum.nl

Tijs van Bezeij, oprichter, CEO en revalidatiearts staat u graag te woord met betrekking tot inhoudelijke vragen.

0031616818013

  • info@surfkliniek.nl


Surftherapiecentrum.nl